Aktivera mera & Aktivera flera - Massage, kost, löpning och glädje
Carola - Aktivera flera
Min stora passion är att jag hjälper motionärer på alla nivåer, både i grupp och individuellt, med fysträningar och att få sin löpning glädjerik och skonsam.
Rörelse och aktivitet behöver våra kroppar och knoppar för att orka med vardagen och för att få energi att må bra.
Inom löpningen är strävan en löpteknik som tillåter att springa livet ut och ett tänk som får oss att längta efter nästa träningspass. 

Mitt hjärta brinner också för framtidens sätt att arbeta, network marketing, och jag är en Forever businessowner.
Ett spännande och utvecklande arbete där jag har möjlighet att hjälpa andra till en livsstil med mer FRI tid, styra min egen tid, välja vilka jag vill arbeta med och framförallt göra mera av det som gör mig glad, lugn och lycklig i hjärtat.
Att i mitt arbete få personlig utveckling och samtidigt omge mig med människor som lyfter mig känns fantastiskt!

Mitt intresse för paleo, stenålderskost, har lett mig till att leda matlagningskurser inom området och jag bakar även ett paleosortiment på Hanssons konditori här i Hofors.

Som ni ser blir det varierande och roliga dagar, vi ses! 

" Tack för att du är så positiv i ditt ledarskap. det är alltid kul att träna med dig" 
         Tommy K 

Carola Snar     073-989 22 15


@aktiverafleracarola

myaloevera.se/aktiveraflera

Skype aktiveraflera_carola


Christian Länk 070-313 88 12 

christianlank@hotmail.com

@christianlank_hofors
 
@aktiverafabriken

Jag gillar all form av aktivitet, och testar gärna det mesta. Det jag saknar i närområdet försöker jag fixa själv. 

Jag är intresserad av all sorts träning lär mig ständigt mer genom kurser och egen fördjupning. Jag hjälper föreningar med försäsongsträning enligt önskemål. 

Sedan 2013 är jag utbildad Friskvårdsmassör och masserar en del. Och 2015 utbildade jag mig till OCR-instructor, vilket innebär hinderbanelöpning.

Nu, 2017, är det Aktiverafabriken som står i fokus för mitt blickfång. Att starta och få den att hålla igång, både sig själv, och medlemmarnas fysik och träningsglädje.

Ansvarar för tillverkning och försäljning av pegboards genom Pegboard-Hofors som startar verksamhet december 2017 (se mer under fliken Pegboard-Hofors).


 www.facebook.com/aktiverameraflera
                      
 
Site Builder drivs av  Vistaprint
MapQuest användarvillkor Kartor/vägbeskrivningar finns endast till för informationsbehov. Konsumenten tar fullt ansvar för all användning. MapQuest, Vistaprint eller deras leverantörer tar inget ansvar för innehåll, vägskick eller tidsanpassningar.