Aktivera mera & Aktivera flera - Massage, kost, löpning och glädje
Aktiverafabriken
Aktiverafabriken är en träningsanläggning som kan liknas vid ett lekland för vuxna, ett gym utan traditionella gymmaskiner. Istället satsar vi på mycket häng och kläng, hopp och skutt. Sånt som är lekfullt, roligt och ansträngande för kroppen. 


Exempel på träningsutrustning i fabriken är: Crossfit-rigg med monkeybars, romerska ringar, klätterrep, parrallets, boxningssäck, traktordäck, slägga, viktsläde, kettlebells, skivstänger, trx-band, ribbstol, laxtrappa, sandsäckar, chinsräcken, battleropes, hopprep, löphäckar, airbike, boxjumps, frekvensstege och mer därtill.

Det finns en mängd "Passförslag" för den som för dagen har lite dålig fantasi. Enkla men utmanande träningspass som du kan klocka och mäta dina framsteg med.

På en whiteboardtavla återfinns "Veckans värsting". Det vill säga ett utmanande pass som du väljer själv om du ger dig på. 

En PB-klocka finns. Tar du ett personligt rekord i någon övning eller klarar av något du aldrig gjort förut så går du och ringer i klockan för att fira, samt visa andra att du gör framsteg. Det kommer att förhoppningsvis att sporra både dig själv och andra i lokalen.

Gruppträningspass: Det kommer att ett par gånger i veckan vara gruppträningspass i lokalens fria yta. Gästinstruktörer samt egen Fabriksträning. Dessa pass är för både medlemmar och icke medlemmar. Det går bra för medlemmar att samtidigt träna i Fabriken på de ytor inte passet äger rum. Pass har företräde gällande yta och utrustning. Ha en dialog med instruktör så löser det sig.

OBS!!! Är du väldigt oflexibel gällande din träning och inte vill kompromissa så kanske inte Aktiverafabriken är något för dig.

Dessa priser kommer gälla under 2018

Åldersgräns för medlemskap 18 år

Medlemskap/träningsavgift:

Halvårskort                      1500:-
Helårskort                         2800:-
Dropinavgift                     100:-

Fabriksträningspass:
Medlem                            20:-
Icke medlem                    75:- per gång, eller 5 ggrs-kort 300:-
13-16 år                            50:-

Vill du bli medlem kontakta Christian på 070-3138812
Vill du anmäla dig till pass gör du det på: www.aktiverafabriken.valei.com

SomaMove är pass som inte är i Aktiverafabrikens regi så information får du av instruktör Kicki Söderlund och det är till henne betalning ska ske.
HJÄRTLIGT VÄLKOMNA  


 
Site Builder drivs av  Vistaprint