Aktivera mera & Aktivera flera - Massage, kost, löpning och glädje
Aktiverafabriken
Aktiverafabriken är en träningsanläggning som kan liknas vid ett lekland för vuxna, ett gym utan traditionella gymmaskiner. Istället satsar vi på mycket häng och kläng, hopp och skutt. Sånt som är lekfullt, roligt och ansträngande för kroppen. 


Exempel på träningsutrustning i fabriken är: Crossfitrigg, romerska ringar, klätterrep, parallets, boxningssäck, traktordäck, slägga, hantlar, viktsläde, kettlebells, skivstänger, trx-band, sandsäckar, roddmaskin, chinsräcken, airbike, battleropes, hopprep, löphäckar, airbike, boxjumps, frekvensstege och mer därtill.

Det finns en mängd "Passförslag" för den som för dagen har lite dålig fantasi. Enkla men utmanande träningspass som du kan klocka och mäta dina framsteg med.

En PB-klocka finns. Tar du ett personligt rekord i någon övning eller klarar av något du aldrig gjort förut så går du och ringer i klockan för att fira, samt visa andra att du gör framsteg. Det kommer att förhoppningsvis att sporra både dig själv och andra i lokalen.

Gruppträningspass: Det är 8-11 gånger i veckan gruppträningspass i lokalens fria yta. Dessa pass är för både medlemmar och icke medlemmar. Det går bra för medlemmar att samtidigt träna i Fabriken på de ytor inte passet äger rum. Pass har företräde gällande yta och utrustning. Ha en dialog med instruktör så löser det sig.

OBS!!! Är du väldigt oflexibel gällande din träning och inte vill kompromissa så kanske inte Aktiverafabriken är något för dig.

Dessa priser kommer gälla under 2019

Åldersgräns för medlemskap 18 år

Medlemskap/träningsavgift:2019

Halvårskort                      1600:-
Helårskort                         3000:-
Dropinavgift                      85:-

Fabriksträningspass:
Medlem                            30:-
Icke medlem                    85:- per gång, eller 5 ggrs-kort 350:-
12-16 år                            50:-

Vill du bli medlem kontakta Christian på 070-3138812
Vill du anmäla dig till pass gör du det på: www.aktiverafabriken.valei.com

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA  


 
Site Builder drivs av  Vistaprint