Aktivera mera & Aktivera flera - Massage, kost, löpning och glädje
Carola - Aktivera flera

Med 27 års erfarenhet av hälsa och träning, att få människor att röra på sig och fylla kroppen med bra bränsle, blir det bara roligare och roligare. Jag får ofta höra att jag är inspirerande, och det glädjer mig mycket.
 
Att både få hjälpa dig som är helt ny igång och utmana dig som vill ta nästa steg är fantastiskt. Och med dagens sjunkande hälsa  blir det mer och mer viktigt med daglig rörelse som är glädjefull, som vi vill göra om och om igen. 
För "det är det vi gör ofta som gör skillnad".

Jag bakar ett sortiment med paleofika på Hanssons konditori här i Hofors. Paleo är glutenfritt, laktosfritt och fritt från vitt socker. 

Om du söker efter, eller önskar prova Forever livings aloeveraprodukter är du välkommen in på:
myaloevera.se/aktiveraflera och kontakta mig för en träff.        Söker du en till inkomst och ett roligt och givande extrajobb ses jag gärna på en fika eller via telefon. Du och jag kan börja jobba ihop.

Som ni ser blir det varierande och roliga dagar, vi ses! 


" Tack för att du är så positiv i ditt ledarskap. det är alltid kul att träna med dig" 
         Tommy K 

Carola Snar    
 073-989 22 15


@carolasnar                            Christian - Aktivera mera

Christian Länk 070-313 88 12 

christianlank@hotmail.com

@coach_christian_hofors
 
@aktiverafabriken

Jag gillar all form av aktivitet, och testar gärna det mesta. Det jag saknar i närområdet försöker jag fixa själv. 

Jag är intresserad av all sorts träning lär mig ständigt mer genom kurser och egen fördjupning. Jag hjälper föreningar med försäsongsträning enligt önskemål. Jag leder flera pass i veckan i Aktiverafabriken samt åtar mig personlig träning efter kundens önskemål och förutsättningar.

Sedan 2013 är jag utbildad Friskvårdsmassör och masserar en del. Och 2015 utbildade jag mig till OCR-instructor, vilket innebär hinderbanelöpning. Våren 2019 gick jag den hittills mest givande utbildningen via AO-performance. Framtidens träning NU.

Nu, 2019 och framåt, är det Aktiverafabriken som står i fokus för mitt blickfång. Att hålla den öppen, och medlemmarnas fysik och träningsglädje.


 www.facebook.com/aktiverameraflera
                      
 
Site Builder drivs av  Vistaprint
MapQuest användarvillkor Kartor/vägbeskrivningar finns endast till för informationsbehov. Konsumenten tar fullt ansvar för all användning. MapQuest, Vistaprint eller deras leverantörer tar inget ansvar för innehåll, vägskick eller tidsanpassningar.