Aktivera mera & Aktivera flera - Massage, kost, löpning och glädje
Carola - Aktivera flera

Jag hjälper motionärer på alla nivåer, både i grupp och individuellt.

Nystart från noll-passen i Aktiverafabriken har varit väldigt uppskattade och fått många modiga människor att komma igång med sin fysiska aktivitet

Inom löpningen är strävan att flera får en löpteknik som tillåter att springa livet ut, och ett tänk som får oss att längta efter nästa träningspass.

Hälsocoaching finns för dig som önskar individuell hjälp med att nå dina önskvärda resultat, oavsett om det gäller tänket, vikten, aktiviteten eller återhämtningen.

Jag bakar även ett sortiment med paleofika på Hanssons konditori här i Hofors. Paleo är glutenfritt, laktosfritt och fritt från vitt socker. 

Som ni ser blir det varierande och roliga dagar, vi ses! 

" Tack för att du är så positiv i ditt ledarskap. det är alltid kul att träna med dig" 
         Tommy K 

Carola Snar     073-989 22 15


@carolasnar

myaloevera.se/aktiveraflera                           Christian - Aktivera mera

Christian Länk 070-313 88 12 

christianlank@hotmail.com

@coach_christian_hofors
 
@aktiverafabriken

Jag gillar all form av aktivitet, och testar gärna det mesta. Det jag saknar i närområdet försöker jag fixa själv. 

Jag är intresserad av all sorts träning lär mig ständigt mer genom kurser och egen fördjupning. Jag hjälper föreningar med försäsongsträning enligt önskemål. Jag leder flera pass i veckan i Aktiverafabriken samt åtar mig personlig träning efter kundens önskemål och förutsättningar.

Sedan 2013 är jag utbildad Friskvårdsmassör och masserar en del. Och 2015 utbildade jag mig till OCR-instructor, vilket innebär hinderbanelöpning.

Nu, 2019 och framåt, är det Aktiverafabriken som står i fokus för mitt blickfång. Att hålla den öppen, och medlemmarnas fysik och träningsglädje.


 www.facebook.com/aktiverameraflera
                      
 
Site Builder drivs av  Vistaprint
MapQuest användarvillkor Kartor/vägbeskrivningar finns endast till för informationsbehov. Konsumenten tar fullt ansvar för all användning. MapQuest, Vistaprint eller deras leverantörer tar inget ansvar för innehåll, vägskick eller tidsanpassningar.