Aktivera mera & Aktivera flera - Massage, kost, löpning och glädje

Hur skulle det kännas att vara vardagsstark och ha energi för både arbete/studier OCH fritid, att finna hållbara rutiner för framtidens utmaningar? 


4 av 10 svenskar uppger att de vill träna mera, men vet inte hur de ska göra eller kommer inte till skott. Många är ofta sjuka utan att förstå varför, och har inte förmågan på egen hand att bryta sjukdomstrenden. Och den där maten vi ska ha i oss varje dag, som ska vara både enkel att laga, näringsriktig och god. 

MÅNDAG 15/10 kl 18.00-20.00
Välkommen till en kväll där du får inspiration till bra bränsle och vardagsaktivitet, kunskap och info om ett färdigt upplägg som kan hjälpa dig med allt detta. 
Vi testlagar och provsmakar olika maträtter från receptsamlingen, smaskar på smoothie och energibollar samt aktiverar oss med ett kortare träningspass från ett av hemmaträningsklippen som ingår i upplägget. Vi hinner också med att prata om flera tips för att skapa fina vanor, och dela erfarenheter. 

Det mesta med hälsa är enkelt och handlar om att hitta balansen mellan vila, bränsle och aktivitet. Att hitta det som passar dig, och det som fungerar för dig att göra i vardagen. 
Upplägget som heter FIT15, min kunskap och mina verktyg hjälper på vägen. Och att göra det tillsammans med människor som känner samma sak blir framgångsfaktorn. Alla detaljer tar vi när vi träffas, och oavsett vad du bestämmer dig för blir det en kväll som du har glädje av i framtiden. 
Vi lär för livet, har kul på vägen, det blir bäst så✨

Anmälan till carolasnar@live.se
Välkommen!

Jag fixar allt och du investerar 195:- för kvällen.  Anmäler dig gör du till Carola på 073-9892215 eller carolasnar@live.se 
Det finns 16 platser och sista anmälningsdag är onsdag 10/10. 

Varmt välkommen ☘️
Site Builder drivs av  Vistaprint